Uw vaste DJ-leverancier

Altijd een DJ

Heeft u vaker, bijvoorbeeld wekelijks, DJ’s nodig? MBCP heeft een vaste groep DJ’s die ook beschikbaar zijn voor semi-vaste activiteiten.U kunt met ons een contract afsluiten zodat u altijd verzekerd bent van een DJ wanneer u die nodig hebt. Met of zonder apparatuur!

Zo zijn we bv al jarenlang partner van The Party Factory die op meerdere vaste locaties in het land meerdere feesten per week organiseren. Telkens wanneer er een DJ nodig is levert MBCP die. 

 

Party Factory

Ervaren All-round DJ's

Door de vele feesten die de MBCP DJ’s gedraaid hebben, zijn ze allround inzetbaar. Bovendien zijn ze full-service; dat betekent dat er van te voren ook altijd afstemming is met de opdrachtgever. Bij bijvoorbeeld een bruiloft vragen de DJ’s naar verzoeknummers, openingsdans, muziekgenres, welke muziek er juist niet gedraaid moet worden, enzovoorts. Ook tijdens het feest spelen ze in op de wensen van het publiek.

Eén telefoontje, alles geregeld

Als u een DJ-contract met ons heeft, dan is 1 telefoontje of email voldoende om voor een bepaalde datum een DJ te regelen. Wij zorgen verder overal voor:

  • Selectie van de DJ
  • Afstemming met uw klant (bv bruidspaar)
  • Apparatuur naar wens
  • Heldere factuur
  • Altijd een vervangende DJ bij ziekte of andere verhindering


Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81