Vaste DJ's voor Vakantieparken, Bungalowparken en Resorts

Entertainment hoort er bij

Vakantie is voor veel mensen uitrusten, niets moeten, niets hoeven, en genieten van de gastvrijheid van uw Resort. Maar zeker ‘s avonds willen uw gasten vermaakt worden – bijvoorbeeld door een DJ die er een gezellig feest van maakt. DJ’s van MBCP hebben jarenlange ervaring, en ook het draaien op ‘s lands grootste vakantieparken kent geen geheimen voor ze. Zo is het bijvoorbeeld extra belangrijk om te kijken naar je publiek en de muziekselectie aan te laten sluiten bij de sfeer. Er komen vaak ook meer dan bij een bruiloft of bedrijfsfeest verzoekjes binnen. Met onze uitgebreide muziekcollectie is dat geen enkel probleem. Daarbij staan we iedereen uiteraard netjes en beleefd te woord – want voor de gast zijn óók wij het visitekaartje van uw Resort.

 

Beach Party

Internationaal publiek?

Hoewel, zeker in deze tijd, het publiek grotendeels uit Nederland afkomstig is, heeft u natuurlijk ook regelmatig groepen uit andere landen te gast. Ook voor deze mensen kunnen we herkenbare muziek laten horen. De meeste hits uit bv Duitsland, Frankrijk en Spanje hebben we standaard in het pakket. Maar we hebben ook gedraaid voor Russisch, Oekraïens en Roemeens publiek. Niets is leuker dan dat zij in Nederland opeens verrast worden met muziek in hun eigen taal. Dat zal de herinneringen aan de vakantie in uw Resort extra leuk maken!

 

Standaard of speciaal

Vaak hebben Resorts een vaste wekelijkse avond waarbij een DJ de muziek verzorgt. Maar soms is er een thema-avond. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Een 80’s- of 90’s party
  • Een schuimparty
  • Een Duitse schlager avond
  • Een foute party
  • Een buiten/strandparty


U heeft geen omkijken naar de muzikale invulling van de avond. U geeft ons de data door, en wij zorgen voor een DJ. Ook in geval van  ziekte of andere verhindering regelen wij dat er een vakkundige DJ komt.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81