Hoeveel mensen passen er in úw tuin?

Mini-festival op maat

Zeker als het mooi weer is, kan MBCP uw eigen festival organiseren. En of dat Tomorrowland in uw achtertuin is, of Lowlands op een buurtveldje , wij passen er een mouw aan. Afhankelijk van de locatie kunnen we zelfs meerdere stages opbouwen, helemaal naar wens. Maar één ding is zeker – er zal gedanst worden!

Muziek in uw eigen stijl

Een festival zal meestal dance-gericht zijn, met muziek van Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta of Hardwell. Maar misschien heeft u liever het alternatieve circuit in de achtertuin? Dan draaien we Anouk, Kensington, Pearl Jam en Alanis Morissette. Als wij weten wat u wilt horen, dan zorgen dat wij dat we dat draaien. En (afwijkende) verzoekjes blijven natuurlijk altijd welkom!

Verrassings-act

Uw gasten weten van niets, maar opeens komt daar die bekende zanger of zangeres binnen om een paar nummers te zingen! Want u heeft van te voren met MBCP geregeld dat deze artiest naar uw locatie komt. Het maakt niet uit wie u wilt horen, via onze connecties kunnen we vrijwel elke artiest boeken. Wat een verrassing voor uw publiek! Deze avond zullen ze nooit vergeten.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81