Muziek van de jaren 50 tot aan nu

Van Sweet 16 tot 80-plus

Iedereen houdt van verjaardagen. Cadeautjes, taart met kaarsjes, en natuurlijk een feest! MBCP Events kan het allemaal muzikaal omlijsten. Van de meest moderne Nederlandstalige acts voor de jeugd, tot de Rock ‘n’ Roll waar opa en oma voor het eerst samen op gedanst hebben. Bij elk nummer hoort een herinnering, en bij elke leeftijd laten we die herleven. Want onze muziekcollectie is tijdloos.

Kiest u maar

Hoe meer levenservaring de jarige heeft, hoe meer muziek om uit te kiezen. Want vergis je niet, er zijn genoeg ouderen die De Jeugd van Tegenwoordig ook leuk vinden. Maar ook de jongste generatie vraagt regelmatig om Paradise by the Dashboard Light. Ofwel – je weet het nooit van te voren en onze DJ’s laten zich dan ook leiden door de voorkeur van de jarige. Maar we zorgen altijd dat alle gasten zich vermaken, want dat is wat een feestje leuk maakt!

Voor alle verjaardagen

Een van onze DJ’s heeft wel eens gedraaid op een feestje waar iemand één jaar oud werd. We betwijfelen of de jarige het allemaal bewust heeft meegekregen, maar de gasten hadden het enorm naar hun zin. Er zijn in Nederland bijna 48000 mensen per dag jarig, dus er is altijd reden voor een feestje. Gefeliciteerd!

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81