Misschien wel het mooiste feest van uw leven

De avond van de mooiste dag

Onze DJ’s hebben bij elkaar enkele duizenden bruiloften gedraaid, dus zij weten exact hoe ze voor een geslaagd feest kunnen zorgen. In overleg met het bruidspaar of de ceremoniemeester wordt alles afgestemd. Welke muziek wil het bruidspaar wel, of juist niet horen? Is er een openingsdans? Waar sluiten we mee? Moeten er dingen aangekondigd worden? Zijn er wensen vanuit het publiek? En zijn er de beruchte “stukjes”? Wij vlechten alles moeiteloos aaneen tot een soepel verlopende avond. Want dat doen we al jaren.

Flexibel maatwerk

Met al die ervaring weten we als geen ander dat elk bruiloftsfeest anders is. Dus zetten we onze ervaring in om te zorgen dat de avond helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Moet er ondanks alle zorgvuldige voorbereiding toch spontaan iets aangepast worden? Dan zijn we in staat daar flexibel op in te springen. Want ook dat hoort bij het vak van bruiloft-DJ. Want het gaat niet om ons, maar om het bruidspaar en de gasten!

Extra opties

MBCP verzorgt de muzikale aankleding van uw feest. Wij kunnen ook zorgen voor catering, meubilair, (party)tenten, en nog veel meer. Is het u allemaal wat veel, dan hebben we zelfs een professionele weddingplanner die u veel kopzorg uit handen kan nemen.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81