Graag geven we u inzage in de mogelijkheden voor uw evenement. Staat u wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Led dansvloer

De LED dansvloer is de blikvanger binnen ons aanbod! Slechts 4 centimeter hoog. Hiermee houden we de drempel laag om lekker te gaan dansen! Ondanks de 4 cm hoogte is het materiaal zelf zo sterk dat er een personenauto op de vloer kan staan! De Full Color Led vloer heeft 100 pixels per vierkante meter. De vloer is plug and play en wordt standaard geleverd met 64 doorlopende programma’s.  Logo’s of thema kleuren zijn vooraf programmeerbaar. Indien u uw bedrijf logo op de dansvloer wilt laten verschijnen wordt dit vooraf ingesteld naar uw wens. Heeft u andere wensen op de vloer? Ook dit vernemen wij graag!

Video schermen

Wenst u bij uw beurs of presentatie gebruik te maken van één of meerdere tv schermen? Geen probleem! Door middel van trustsystemen plaatsen wij de schermen waar u deze wenst. Ook geven de schermen een extra dimensie tijdens het optreden van een artiest op uw evenement.

Ook kunnen de schermen ingezet worden ter ondersteuning van de lichteffecten op uw evenement. Foto’s van uw bruiloft of uw sponsors bij een evenement kunnen uiteraard zonder problemen weergegeven worden!

De mogelijkheden zijn talloos, uiteraard kunnen de schermen bedient worden door onze medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden.

DJ

De MBCP Events DJ’s en de artiesten zijn allround in het verzorgen van de muziek tijdens uw gelegenheid. Tijdens diverse shows in zowel binnen- als buitenland hebben wij veel ervaring en draaien we onder andere de volgende muziek genres: House, Dance, Club, Electro, Latin, R&B, Rock, Bubbling, Reggaeton, Lounge, Reggae, Hip-Hop, Salsa, Deep-house, Trance, Techno, Hardcore,  Hardstyle, Urban, World Music, 60’s, 70’S, 80’s, 90’s, 00’s, Nederlandstalig, Oktober Fest, Apres-ski, Foute party, disco en natuurlijk alle hits van nu.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, loungefeest, receptie, opening, beurs, schoolfeest, themafeest, personeelsfeest, product introductie, vrijdagmiddag borrel, jubileum, verenigingsfeest, verjaardag, modeshow of een kerstborrel, tuinfeest, evenement of lounge party bij MBCP Events bent u op het juiste adres!

Standalone

Zoekt u alleen een DJ voor uw gelegenheid omdat apparatuur al aanwezig is? Onze Dj’s kunnen ook standalone worden geboekt.

Artiest en acts

De laatste jaren zien wij een trend groeien, tot een paar jaar geleden werd er alleen een keus gemaakt tijdens een feest of gelegenheid voor alleen een Band of de DJ. U kunt voor uw gelegenheid ook een combinatie maken van beide, een DJ die voor, na en/of tijdens de pauze van een band zodat u en uw gasten lekker kunnen door dansen of genieten van de DJ en zijn muziek. Echter kunnen ze ook samen een set worden en speelt of zingt de artiest met de DJ mee tijdens de show. Er zijn vele mogelijkheden en combinaties te maken om uw gelegenheid onvergetelijk te maken.

 

Een zeer leuke combinatie is bijvoorbeeld een DJ met:

Zangers & Zangeressen, Gitarist, Saxofonisten.

Onze MBCP Events Artiesten kunnen zowel akoestisch als versterkt optreden (over een geluidsinstallatie). Of het nu gaat om een optreden tijdens uw bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, huwelijksceremonie, verjaardag, receptie of een ander event. We hebben de juiste Artiest voor iedere gelegenheid! Vraag naar onze mogelijkheden.

Onze Artiesten hebben bepaalde technische eisen voor hun optreden, MBCP Events B.V. kan ook de nodige voorzieningen meeleveren op het gebied van licht en geluid.

Persoonlijk contact

Wij stemmen graag alvorens het evenement met u af wat uw wensen zijn. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden op u afstemmen. Hierbij geven wij uitleg en kijken wij graag mee naar eventuele mogelijkheden.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81