Stijlvolle presentatie op uw receptie

Gepaste muzikale aankleding

Organiseert u een receptie? Ook dan kunnen wij zorgen voor de gepaste omlijsting. Van discrete achtergrondmuziek tot sfeervolle lounge – wij ondersteunen uw receptie met de juiste muziekkeuze. Indien gewenst bouwen we de energie in de loop van uw evenement op, zodat er ook een dansje gedaan kan worden. Want als er wat te vieren valt, dan zorgen we uiteraard dat de voetjes van de vloer kunnen.

De juiste apparatuur

De muzikale omlijsting van een receptie luistert nauw, maar ook het volume en de lichteffecten moeten gedoseerd gebruikt worden. Een receptie is geen skihut-feest en onze mensen weten dat als geen ander. De mensen van MBCP zorgen voor de juiste hoeveelheid licht en geluid zodat we ondersteunen in plaats van de aandacht opeisen. Dan kunt u uw gasten in een prettige omgeving ontvangen.

Uw visitekaartje

Bij een receptie is een gepaste presentatie vereist. Daarom vragen we van te voren zeker na hoe u wilt dat de DJ gekleed is (bv formeel, casual, vrijetijds) en maken we afspraken over het gebruik van de microfoon. Ook geven we extra aandacht aan het muziekmeubel dat we inzetten. Zodat u de gastheer of -vrouw kunt zijn op een receptie waar iedereen goede herinneringen aan zal hebben.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81