Gun uw medewerkers een feestje!

Bedrijfsfeest - het kan en mag!

Op eigen terrein kunt u binnen de regels én veilig een prima feestje vieren. Heeft u een bedrijfshal? Die toveren we om tot een geweldige feestlocatie, met licht, geluid, en mooie effecten. Geen hal, maar wel een parkeerterrein of grasveld? Daar kan een grote tent op gezet worden, met alles wat er nodig is voor een gedenkwaardige feestavond. Als ú een bedrijfsfeest wilt houden, dan passen wij er een mouw aan en maken het mogelijk.

Bedrfijsfeest

Waardeer uw medewerkers

In Amerika zeggen ze: Work hard, Play Hard. Als je hard werkt dan hoort een verzetje er ook bij. Weinig cadeautjes worden door uw medewerkers beter gewaardeerd dan een bedrijfsfeest. In een ontspannen sfeer bij elkaar komen, met aanhang, vergroot ook het teamgevoel. Over een goed bedrijfsfeest wordt nog lang nagepraat. En niets verbroedert meer als een afdelingspolonaise!

Groot of klein

Een bedrijfsfeest is al gezellig vanaf enkele tientallen aanwezigen. Heeft u bv 20 personeelsleden, dan is dat met aanhang al 40 feestgangers. Maar met 400 of meer kunnen we ook uit de voeten. Geen feest is ons te gek.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81