Mooi weer? Maak er gebruik van!

Uw tuin is een feestlocatie

In de zomermaanden kunt u uw feest natuurlijk net zo goed buiten organiseren. In de open lucht, maar ook onder een partytent of overkapping. Door de open sfeer wordt uw feest meteen bijzonder en extra gezellig. U kunt uw gasten in het daglicht ontvangen en langzaam mee laten voeren in de feestsfeer naarmate de zon daalt. Tip: nodig ook de buren uit, voor alle zekerheid.
Zomer 2021: Er zijn momenteel geen restricties voor het aantal mensen dat u thuis mag ontvangen, met of zonder test of app!

Garden Party!

Een tuinfeest kan alle kanten op. Bijvoorbeeld ‘s middags al beginnen voor de kinderen, al dan niet met een zwembadje er bij. Met bijpassende muziek natuurlijk. Dan een buffet tijdens de ontvangst van uw gasten. Vervolgens rustig nagenieten van het eten, met een lekker drankje er bij. En als er een dak op zou zitten, zou het er daarna van af gaan. Want waar je het ook houdt, een feest met de DJ’s van MBCP is altijd een succes!

Extra opties

Kleed uw tuinfeest aan met een koud of warm buffet, of zelfs met bedienend personeel dat drankjes serveert. Of een barbecue voor lekkere warme hapjes (ook vega) en andere lekkernijen. MBCP levert indien gewenst de complete catering – dus ook geen gedoe met afwassen.

Neemt u contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct worden geholpen? Neemt u dan telefonisch contact op 030 – 737 08 81